Святковий день в дитячому садочку DINO Парковий

Святковий день в дитячому садочку DINO Парковий

Святковий настрій відчувся в дитячому садочку DINO в ЖК "Парковий" міста Київ. Наші діти разом з вихователями провели дійсно особливий час, наповнений веселим та незабутнім настроєм. Цей день виявився подвійно важливим, оскільки ми святкуємо День Святого Миколая та День Збройних Сил України.

День Святого Миколая 6 грудня є найулюбленішим зимовим днем для дітлахів в нашому приватному дитсадочку. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Свято принесло малюкам, вихователям та батькам в дитячий садочок DINO неперевершену атмосферу добра та чудес. Звичайно, що діточки старанно підготувались: вивчили вірші, красиві новорічні пісеньки й таночки.

В рамках святкового дня в дитячому садочку DINO відбулося й наряджання ялинки. Адже всім відомо, що ялинка є головним символом всіх зимових свят та подій. Тому ми дали можливість нашим малюкам проявити творчість та нарядити її всім разом. Дітки взяли активну участь у прикрашанні й для них це стало справжньою казкою, бо іграшки, яскраві вогники та конфетті - це справжня святкова атмосфера.

Свято Святого Миколая для старшої групи садочка DINO Парковий:

Відео із святкування Дня Святого Миколая в дитячому садочку DINO:

Важливо відзначити, що 6 грудня також День Збройних Сил України. Ми пам'ятаємо про тих, хто стоїть на захисті нашої країни. Завдяки нашим захисникам та захисницям, ми можемо не тільки святкувати День Святого Миколая та інші важливі події, а й проводити незабутні моменти новорічних свят поруч з рідними та близькими. Тому хочемо подякувати їм щиро за це! Ви - наш захист і наша гордість!

Святкуємо День святого Миколая в дитячому садочку  DINO в ЖК "Парковий" разом з молодшою групою:

Садочок мережі DINO в ЖК "Парковий", бул. Кольцова 14Д, Святошинський район м. Києва.

7 грудня 2023
×
×
Забронювати місце
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг