День Святого Миколая в дитячому садочку DINO в ЖК "Львівський маєток"

День Святого Миколая в дитячому садочку DINO в ЖК "Львівський маєток"

У самому серці житлового комплексу "Львівський маєток" Софіївської Борщагівки міста Київ розташований сучасний дитячий садочок DINO. Це місце, де надається якісне навчання та виховання малюкам. Садочок організований таким чином, щоб створити комфортний та безпечний простір для розвитку дітей.

Однією з численних переваг садочка DINO є чудова організація свят та заходів для дітей. Одним із найбільш запам'ятовуваних і радісних став святковий захід до Дня Святого Миколая 6 грудня. На тлі яскраво прикрашеного садочка та веселої атмосфери вихованці DINO разом із своїми педагогами отримали можливість подивитися неймовірну виставу.

Святкова вистава до Дня Святого Миколая в DINO Львівський в Софіївській Борщагівці:

Сьогоднішня вистава вразила не лише діток, але і їх батьків. Вона викликала радість та відчуття неймовірної казкової атмосфери. Актори вдало донесли до малечі, як правильно себе потрібно поводити, щоб отримати омріяний подарунок від Святого Миколая, дізнались, що таке хороша поведінка, а яка буває погана та наслідки від неї. Малюки в DINO проявляли себе дуже активними, впевненими та щасливими.

Наші дітки в DINO виявилися енергійними глядачами та реагували на події на сцені своїми вигуками та аплодисментами. Весела й незабутня атмосфера подарувала чудовий настрій та цінні спогади.

Дитячий садок DINO в ЖК "Львівський маєток" - це не просто місце для дитячого дозвілля, це творчий, навчальний простір, який створили люблячі батьки та професіонали педагогіки, де діти отримують якісну підготовку до школи, а також позитивні враження та важливі навички взаємодії в колективі.

Ми допомогаємо вашим дітям зростати життєрадісними, здоровими та кмітливими. Тому приватний дитячий садочок у Софіївській Борщагівці DINO в ЖК "Львівський маєток" запрошує скоріш в гості, щоб відчути вживу цю чудову атмосферу та почути голосний, щасливий дитячий сміх.

7 грудня 2023
×
×
Забронювати місце
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг