Початок нового навчального року в дитячих садочках мережі DINO

Початок нового навчального року в дитячих садочках мережі DINO

Літо плавно перетікає в осінь, а це означає одне - навчальний рік наближається! Батьки та дітки готуються до нових викликів, а дитячі садочки DINO раді відкрити свої двері для юних дослідників. Зустрічайте навчальний рік 2023-2024 разом з нами у садочках DINO, розташованих у Києві, Ірпені та Софіївській Борщагівці!

У садочках DINO ми прагнемо створити оптимальні умови для зростання та розвитку кожної дитини. Наша власна кухня гарантує смачне та здорове харчування, дитяче меню спеціально розроблене для дітей з урахуванням вікових особливостей та потреб. А дотримання чіткого розпорядку дня у садочку допомагає створити комфортні умови для розвитку дитини, режим дня в мережі дитячих садочків DINO створено відповідно до рекомендацій дитячих лікарів та педагогів.

Ми використовуємо сучасні програми виховання та навчання, що базуються на авторських методиках раннього розвитку дітей. Наші педагоги створюють атмосферу доброзичливості та сприяють тому, щоб кожна дитина розкрила свій потенціал. Адже ми переконані, що кожна дитина - особистість з унікальними здібностями, тому гарантуємо індивідуальний підхід до кожного малюка. 

У садочках DINO є можливість займатися різними факультативними заняттями, такими як англійська мова, заняття з психологом, хореографія, футбол, музика та логопедичні заняття. Крім того, в наших садках всебічно здійснюється підготовка дітей до школи. Ми використовуємо сучасні навчальні програми та методики, які допомагають дітям освоювати основні навички читання, письма та обчислень. А за допомогою цікавих ігор та завдань, ми створюємо атмосферу, де навчання стає захопливою пригодою. Ми віримо, що це допомагає дітям розвиватися всебічно та отримувати нові знання з радістю.

Якщо Ви ще не вирішили, чи наш дитячий садочок відповідає вашим очікуванням, ми пропонуємо Вам завітати до нас на безкоштовний пробний день. Він дозволить Вам переконатись у високій якості нашої роботи та відчути на собі затишну атмосферу наших дитячих садочків.

З нетерпінням чекаємо всіх маленьких вихованців у дитячих садочках мережі DINO на початку нового навчального року! Разом ми створимо незабутні миті дитинства, сповнені веселощів, дружби та навчання.


на тему:
 садочок Київ, дитячі садки київська область, дитячі садки з власною кухнею, сучасні програми виховання і навчання дитини, адаптація дитини до режиму дня у садочку, розвиваючі заняття для дітей Ірпінь,  хореографія для дітей, заняття з логопедом, англійська мова для дітей, приватні дитячі садки Києва, безкоштовний пробний день в дитячому садку, дитячий садок з 1,5 року Київ, дитячий садок Борщагівка, садок Софіївська Борщагівка, дитсадок Ірпінь

29 серпня 2023
×
×
Забронювати місце
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг