Дитяче DINO-меню

Дитяче меню DINO

Актуальне меню 

1 тиждень

Понеділок

Сніданок: 

омлет з овочами, бутерброд з маслом, чай з лимоном.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід:

гороховий суп-пюре, зрази картопляні, тушковані овочі, хліб, компот.

Полуденок:

печиво вівсяне, компот.

Вечеря:

спагетті, м’ясний соус «болоньєзе», солоний огірок, хліб.

Вівторок

Сніданок: 

каша манна на молоці; бутерброд з маслом та сиром, фіточай.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

суп з кукурудзою, вівсяна каша, котлета по-домашньому, тушковані овочі, хліб, компот.

Полуденок: 

печене яблуко.

Вечеря:

картопляне пюре; котлета рибна; салат з квашеної капусти; хліб; чай фруктовий.

Середа

Сніданок: 

каша пшоняна на молоці, бутерброд з маслом та сиром, чай зелений.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

суп з фрикадельками, ячна каша, телятина тушкована з овочами, хліб, компот.

Полуденок: 

гарбузовий кекс, компот.

Вечеря: 

тюфтельки, салат з вареного буряка, хліб, фіточай.

Четверг

Сніданок: 

каша молочна вівсяна з фруктами, бутерброд з маслом та сиром, чай чорний.

Другий сніданок: 

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

суп овочевий/суп з перепелиним яйцем, гречана каша, котлета парова куряча, тушковані овочі, хліб, компот.

Полуденок:

печиво, кефір.

Вечеря: 

сирна запіканка зі сметаною, чай трав’яний.

П'ятниця

Сніданок: 

омлет з сиром, бутерброд з маслом, фіто/зелений чай.

Другий сніданок: 

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

борщ український, фарширована картопля, хліб, компот.

Полуденок:

млинці з сиром/яблуком, кисіль фруктовий.

Вечеря:

макарони з сиром, салат з моркви та яблука, чай зелений.

2 тиждень

Понеділок

Сніданок:

вівсяна каша на молоці, бутерброд з маслом та сиром.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

суп з сочевицею, каша ячна, парова котлета з індички з морквою, хліб, компот.

Полуденок:

компот, печиво з висівками.

Вечеря: 

гречаники/вареники (картопля+телятина), салат вітамінний, хліб, чай зелений.

Вівторок

Сніданок: 

ячна каша на молоці, бутерброд з маслом та сиром, фіточай. 

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

суп рибний, рис з овочами, котлета по-домашньому, хліб, компот.

Полуденок: 

печена груша/штрудель, компот.

Вечеря: 

сирна запіканка зі сметаною, чай трав’яний. 

Середа

Сніданок: 

омлет з овочами, бутерброд  з маслом, фіточай. 

Другий сніданок: 

фрукти, сезонні овочі.

Обід:

суп з цвітною капустою, вівсяна каша Бєфстроганов з курки, хліб, компот.

Полуденок: 

гарбузові мафіни, какао. 

Вечеря:

печеня тушкована/картопляна запіканка, солоний огірок, чай фруктовий.

Четверг

Сніданок: 

ліниві вареники зі сметаною, чай.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід:

гречаний суп на телячому бульйоні/гарбузовий суп пюре, кукурудзяна каша, рибна котлета, хліб, компот.

Полуденок: 

кефір, печиво.

Вечеря: 

плов, салат з квашеною капустою, хліб, фіточай.

П'ятниця

Сніданок: 

омлет з сиром, бутерброд з маслом, фіточай.

Другий сніданок:

фрукти, сезонні овочі.

Обід: 

борщ український, млинець з м’ясом, тушковані овочі, хліб, компот.

Полуденок:

шарлотка з яблуками, кисіль фруктовий.

Вечеря: 

макарони, м'ясо куряче запечене/печінкові оладки, салат із пекінської капусти, хліб, чай зелений.

×
×
Забронювати місце
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку DINO Кейтерінг